Goede gezondheid: Hoe u uw eetgewoonten en lichaamsbeweging kunt veranderen voor succes op de lange termijn

Titel:
Bodybuilding Quiz: Hoe gemotiveerd voel jij je?

Aantal woorden:
1120

Samenvatting:
Sporten is leuk en aardig, maar ik weet nooit precies wat ik wil bereiken. Natuurlijk wil ik afvallen en spieren kweken, maar ik heb het gevoel dat ik geen richting heb. Hoe blijf je op koers?

Sleutelwoorden:
hoe blijf je gemotiveerd, doelen stellen

Artikel Lichaam:
Copyright 2006 Marc David

Laat me een voorspelling doen…

96,8% van de abonnees die dit lezen, hebben gewenst dat ze meer passie hadden in de sportschool.

En 99% van degenen die dit nog lezen, hebben hun doelen nergens opgeschreven.

Waarom is motivatie zo moeilijk? Hoe komt het dat de #1 vraag die ik krijg van iemand is die vraagt: “Ik weet wat ik moet doen, maar ik heb gewoon iemand nodig die me motiveert om het het hele jaar door te doen.”

Dus laat me je vragen…

Kun je duidelijk je doelen zien die je wilt bereiken? Nee echt. Kun je me laten zien wat je wilt bereiken in de komende 6 maanden?

Persoonlijk dacht ik altijd dat het opschrijven van je doelen en to-do’s onzin was. Totdat ik een gele post-it pakte en 4 dingen opschreef die ik in het weekend op mijn website wilde bereiken. Helemaal niets bijzonders, maar duidelijk de dingen die ik wilde doen. Ze waren specifiek, eenvoudig en realistisch(Leer meer over best treadmill mat for carpet).

https://www.youtube.com/watch?v=D_DWiLk-YsI

Onnodig te zeggen…

Ik deed ze allemaal in het weekend. En hier had ik 6 maanden over nagedacht!

Kijk… doelgerichtheid is het belangrijkste element in het creëren van een sterke motivatie()(https://www.betterhealth.vic.gov.au/health/healthyliving/physical-activity-its-important).

Posts from the same category:

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.